In het voorjaar van 2011 werd de stad Gent een topzaak rijker.
Intussen is Fou d'O, een vaste waarde en niet meer weg te denken uit de Gentse bistronomie.

Eigenaar Alex Maes maakte van het stijlvolle pand een uitzonderlijk mooie brasserie waar het heerlijk tafelen is.
Het ruime zomerterras is ongetwijfeld één van de mooiste terrassen uit Gent en omgeving.
Voor gasten die met de plezierboot wensen te komen is er een eigen aanlegsteiger.

Al deze facetten maken van Fou d'O brasserie een van de meest gewaardeerde aanwinsten van de laatste jaren in Gent. Een troef is ook de ruime parking aan het restaurant.

Gezellig tafelen

Bistronomie

Binnenin nodigt het hedendaags interieur en de stijlvolle bediening uit om gezellig te genieten van de schitterende brasserie keuken. Deze is vooral Belgisch-Frans getint met wekelijkse suggesties van de chef. Vermeldenswaard zijn ook de tapas die geserveerd worden bij het aperitief en wie het wenst kan ook ongedwongen eten aan de bar.

Op weekdagen wordt ook een lunch aangeboden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Fou d'O is een grote aanwinst voor de Arteveldestad.

Ons terras

Unieke plek aan het water

Aan de oevers van de Leie heerst in Fou d'O de hele dag een gezellige en ontspannen sfeer. Water is alom aanwezig net zoals de 'joie de vivre' en het aanstekelijk enthousiasme.


Een vlotte service met een welgemeende glimlach: zo gaat dat in het rijk van Alex Maes. Die geeft zijn jaren horeca-ervaring met verve door aan zijn jonge team. De chef laat zijn creativiteit de vrije loop op de suggestiekaart terwijl op het vaste menu klassiekers pronken zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent met zwezeriken, frisse salades en pittige pasta's.

Openingsuren

Wij zijn gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. Wij aanvaarden alle gangbare betaalkaarten: American Express, Mastercard, Visa, Bancontact en Mister Cash.

Maandag

12.00 - 14:00 en 18.00 - 22:00

Dinsdag

12.00 - 14:00 en 18.00 - 22:00

Woensdag

12.00 - 14:00 en 18.00 - 22:00

Donderdag

12.00 - 14:00 en 18.00 - 22:00

Vrijdag

12.00 - 14:00 en 18.00 - 22:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten